söndag 1 mars 2009

Elm och Ingelsten gjorde det bra mot PSV

Ingelsten på gång i Holland.

Viktor Elm låg bakom två assisterande passningar som ledde till två av Heerenveensmål mot PSV. Å Patrik Ingelsten fick känna på spel i den holländska ligan när han byttes in i andra halvlek.

Viktor Elm var bra hela matchen och bara växer och växer i Heerenveentröjan. Viktor jobbade i den femtonde minuten fram bollen och serverade Paulo Henrique till 1-0 för Heerenveen .
I den andra halvleken blev det repris på 1-0 målet när Elm återigen assisterade Henrique till kvitteringen 2-2.

Det var riktigt riktigt nära att Patrik Ingelsten blivit matchhjälte i slutet av matchen när han placerade bollen i burgaveln.

Men en bra svenskmatch var det och speciellt kul att Ingelsten gjorde så bra ifrån sig som han nu gjorde under de få minuter han fick på planen.