tisdag 31 mars 2009

Rasmus Elm ljumsskadad


Rasmus Elm kan vara ljumskskadad och riskerar att inte kunna delta i landskampen mot Serbien på onsdag.

-Förmodligen är det en överansträngning. Han fick ont när han slog inlägg på gårdagens träning. Det fanns ingen anledningen att chansa och låta honom träna i dag, säger landslagets presschef Thomas Saleteg till TT. Mer info här.

Illa förstås för landslaget och rasmus uppåtgående trend i landslaget. Men också illavaslande för Kalmar FF och den stundande allsvenska premiären mot Gefle på måndag.

Inte konstigt i sig att Kalmar FFs spelare kommer att ta mer stryk med tanke på landslagsuppdrag. Fler träningar, fler matcher och sådant sliter förstås på både kropp och själ. Men skulle KFF och Rasmus Elm nu börja dras med efterhängsna ljumsskador så kan det se riktigt illa ut för svenska mästarna. Ljumskskador är som bekant inget att leka med. Fråga Zlatan!

Förhoppningarna är nu att Rasmus ska få vila och slippa matchen på onsdag för att istället komma hel till premiären mot Gefle.

En olycka kommer sällan ensam
Bayern München har fått upp ögonen för Rasmus Em och har nu specialstuderat kalmarynglinen enligt Aftonbladet. Något som får blodet i Redaktörens ådror att frysa till is.

– Han måste vi hålla ögonen på,
säger Björn Andersson, den gamle landslagsbacken som i dag är chef över Bayerns ungdomsverksamhet och dessutom klubbens Skandinavienscout.
Elm är i princip den ende svenske spelaren som är riktigt intressant att följa för Bayern, menar Andersson.

OOOOOOOPPPSSS!!!!


/Redaktören

Inga kommentarer: