fredag 1 maj 2009

ÄNTLIGEN!!!


Hjälten!

Rubriken kan väl inte vara mer passande efter 2-1 segern hemma på Fredriksskans mot BK Häcken. Äntligen en seger i Allsvenskan 2009 å liket lever.

Tyvärr kunde inte Redaktören njuta av matchen rent bildmässigt utan fick vackert ta del av det hela via Sveriges Radios reportrar. Att döma av dem tog Kalmar över mer och mer ju längre matchen led. Kalmar spel i andra delen av matchen kan vara vändningen för KFF rapporteras det om.

Å visst var det helt underbart skönt att Tobbe Carlsson fick göra det så viktiga 2-1 målet på pass från Rasmus Elm. Oj oj oj vad viktigt just det scenariot var för de röd/vitas fortsatta spel i årets Allsvenska.

Nu finns det bara en väg och det är uppåt för Manne (som mamma envisas med att kalla honom) och hans mannar. Många med mig hoppas förstås att detta var vändningen för Kalmar FF. Nu äntligen kanske spelarna vågar tro på sig själva och prestera max även fortsättningsvis. Men ändå måste man ta det lite lungt i all glädjeyra och konstatera att detta var ett stort steg i rättriktning, men att det ändå är lång väg kvar till fjolårsspelet och de lyckosamma resultaten 2008. Men varför sluta att hoppas en sådan här kväll =)

14-7 i skott på mål
7-2 i skott på mål
6-1 i hörnor och
53-47 i bollinnehav

Lutar åt extrabilaga i Barometern. se i morgon :)

Oj, vad skönt det här var!

/Redaktören

Inga kommentarer: