tisdag 12 maj 2009

Det var väldans #21

...vad det dök det upp många funderingar i huvudet efter gårdagsmatchen. Kände att jag måste ventilera en del av dem med er.

...vad Mendes levererade. Efter 1 mål och 1 elegant framspelning så måst väl karln få förtroendet från start mot IFK Göteborg på söndag?
------------------------------------------------------------------

...vad jobbigt det ändå kan bli på Gamla Ullevi på söndag.
Kolla in den här statistiken för IFK:
Matcher hemma: 4 segrar, 0 oavgjord och 0 förluster
Målskillnad hemma: 13-0
Är ett "HUGA" på sin plats eller?
-----------------------------------------------------------------

...att Wastå fortsätter att varva bra räddningar med obegripliga flaxnummer i straffområdet. Jag har skrivit det förut och skriver det igen. Mannen har passerat senit och har en vikande trend. Kan det vara läge för Kalmar att ta kontakt med Hammarby i sommar vad gäller målvaktsfrågan? Rami Shabaan vill bli första alternativet i Bajen och kommer att bli så inom kort. Han kostar för mycket för att sitta på bänken. "Poppen" vägrar acceptera bänken. Tips: Lägg ett bud på duktige "Poppen" till sommaren. Pengarna finns och mer lär trilla in när Rasmus flyttar ut i Eurpoa i.....just det, sommar.
------------------------------------------------------------------

...vad arenafrågan snurrar i mitt huvud jsut nu. Är det värt att satsa på en ny arena om det fortsättningsvis bara kommer drygt 4000 till matcherna? Kan inte låta bli att ändå tänka tanken. Visst, jag vill se en ny arena i Kalmar. Men kommer publiken bara för att det finns en nya arena? I Göteborg är fallet inte så.
------------------------------------------------------------------

...att inte publiken kommer nu när KFF börjat vinna igen. Finns det inget genuint intresse i stan längre? Räckte det med ett SM-guld och sedan var det inte så kul längre? Drygt 4000 på läktarna mot ett mycket formstarkt Trelleborg är rent ut sagt uruselt.
------------------------------------------------------------------

...vad många offsidespringningar David Elm sprang i går. Dessutom var han ofta felvänd i de avgörande lägena. Vad har hänt?
------------------------------------------------------------------

... vad bra han är Tobias Eriksson =)
------------------------------------------------------------------

...om inte någon mer än jag tänkte på hur Nanne vände och vred på sig under presskonferansen och njöt när stackars Tom Prahl försökte snacka bort utvisningssituationen. Han e la för go vår Nanne :)

/Redaktören

4 kommentarer:

Owe sa...

Det viktiga är att David inte tänker på det som har hänt utan koncentrerar sig på att skapa nya möjligheter som t.ex. att hjälpa sina hjälpa sina lagkamrater till målchanser och David hade även en chans i ribban, samt att det var nog David som nickade på mål när Rasmus Bengtsson hade oturen att få bollen på sin ena hand.

De David kan försöka göra är att undvika att hamna i offside situationer men samtidigt bör han ligga nära gränsen men inte på gränsen.

David gjorde ett jättebra dagsverke igår.

Owe sa...

Ja "Huga" kan eventuellt vara på sin plats för båda lagen men vi talar inte om det för hemmalaget.

Vissa trender är till för att brytas det är enbart en tidsfråga och frågan är vilken trend som bryts, hemmalagets eller bortalagets trend.

Leandro gjorde en bicycletas ikväll när KFF vann med 4 - 0i Ängelholm.

Robin Östlind var nog en av de bästa spelarna 2 mål och någon assists samt att Petter L gjorde ett mål.

Instämmer Tobias E. blir en alldeles utmärkt spelare med tiden.

Micke Göhle sa...

Varför leta utanför laget efter en ersättare till Wastå? Jag såg Zlatan i någon match förut och han var r-i-k-t-i-g-t bra...

Owe sa...

Jag håller med om att Öländske Zlatan är mer än bra, jag tror även att han är en trevlig prick bland de yngre gänget.

Det som Zlatan kanske behöver är att han behöver bli lite längre och lite hårdare i kroppen för att orka jobba med oräddhet speciellt inom straffområdet, vi behöver ytterligare en bra målvakt när Wastå lägger av eller när han inte är kvalificerad.