lördag 16 maj 2009

Ligatiteln är vår!!!


Mästare för 18:e gången.

Detta underbara, fantastiska och anrika Manchester United har gjort det igen. För 18:e gången i historien så är Manchester United mästare. Synd bara att man tvingades sitta instängd i en bil när allt hände. Men, En fotbollsseger var det. Så stor att det knappt går att ta på.

0-0 mot Arsenal räckte för att Rooney, Ronaldo och gänget skulle bärga segern även i år. Extra skönt också att titeln säkrades hemma på Old Trafford. Dessutom var det helt underbart att Ryan Giggs fick vara på planen när guldet blev definitivt. Den här säsongen (hösten 2008 inräknad) har nu Man U tagit fyra titlar. Den 27 maj tar vi den femte... Champions League!!!

Ren idioti att Redaktören satt baklänges i en bil och kommenterade Göteborgsvarvet i radio när nyheten om 0-0 nådde mig. Till historien hör att 3,5 kilometer innan målet på slottskogsvallen så lossnade nästan framhjulet på den ledarbil/klockbil jag satt instängd i. En motorcyklist körde upp jämsides och sa att vänster framhjul håller på att trilla av. Tvärnit på Vasagatan och inga mer direktrapporter i radio om hur det gick i täten av loppet. Sedan var det bara att konstatera att tre av de fem bultarna som skulle hålla fast hjult var borta. Sicken dag!

I morgon håller Redaktören tummarna för att Kalmar FF kan bli det första laget i allsvenskan 2009 som vinner över IFK Göteborg på Gamla Ullevi.

/Redaktören

1 kommentar:

Owe sa...

Ett framhjul med bar 40 % av bultarna kvar låter som att motorcyklisten gjorde en god insats därmed kanske vi slapp uppleva en stor olycka.

Grattis MUFC

Då gör vi allt för att det skall gå rätt väg imorgon.