söndag 13 september 2009

Fint besök på Valhalla IP

Bagarn trasslade in en boll mot Qviding.

Det är alltid en fröjd att möta Patrik "Bagarn" Rosengren på glatt humör. Idag såg Redaktören honom ta 3 nya poäng med sitt Mjällby borta mot Qviding. 1-0 nickade han själv in vid bortre stolpen på en frispark efter 22 minuter. Hans blott andra i Mjällbytröjan den här säsongen.

Bagarn och hans gäng höll ganska enkelt nollan mot ett Qviding som jagade sin andra seger mot Mjällby. Defensiven är definitivt Mjällbys stora styrka den här säsongen. Men, Qviding kan allt jämt stoltsera med att vara det enda laget i Superettan som i år besegrat Listerlandets stolthet.
- Tycker nog det gick ganska enkelt idag ändå, smilade Bagarn efter segern.

Han är ju minst sagt känd för att bjuda på sig i intervjuer den käre Bagarn. Så även denna gången när jag intervjuade honom för SR Radio Blekinge efter matchen. När vi började närma oss snacket om allsvenskan och om det var klart osv svarade han lungt:
- Det finns inte på världskartan att vi skulle missa det här.
- Jaså, då får man gratulera till den allsvenska platsen då?
- Ja det får man... tackar tackar, skrattade Bagarn.

En annan intressant iaktagelse under matchen var Mjällbys chilenske mittback, Juan Robledo. Lägg det namnet på minnet. Karl´n var klockren och har så varit i alla de matcher jag sett han spela. Stor stark och brytningssäker, bra på fasta situationer både i eget och anfallande straffområde och dessutom upplärd och anpassad till svensk fotboll av Bagarn Rosengren. När ringer du upp honom och diskuterar framtiden Svante? Helt klart en man för Kalmar FF till nästa säsong.

Intressant iaktagelse 2:
David Elm fanns inte med i den Fulhamtrupp som idag spelade 1-1 mot Everton.
- David, han ska vara glad att han bara är där, log Bagarn när jag uppdaterade honom i ämnet.

/Redaktören

2 kommentarer:

David Nilsson sa...

Fulham vann den matchen hr Redaktör'n. 2-1 blev det...

Redaktören sa...

Aha!!!
Då måste det ha varit ett sent mål då... sorry!