måndag 28 september 2009

Mendes missar ÖIS-matchen

Med största säkerhet så få Kalmar FF klar sig utan formtoppade Daniel Mendes i anfallet mot Örgryte kommande lördag. Ljumsskadan, som uppkom under stopptid i segermatchen mot IFK Göteborg, verkar vara så pass illa att brassen troligtvis tvingas sitta på läktaren mot Örgryte enlig Kalmar FFs lagledare Ola Ragnarsson.

- Det gör la inte så mycket. ÖIS är ju så kassa ändå, försökte jag.
- Nej för fan, ropade Ola i luren. Så får man inte säga. De jagar poäng i botten och har ju spelat rätt bra. Så ÖIS får vi inte underskatta.
Samtidigt poängterade han att Mendes skada är svårberäknelig och hänvisade till sukgymnast-Kjelle som ska ta en närmare titt på Mendes under eftermiddagen.
- Det är absolut inte så farligt som någon tidning skrev efter matchen att han skulle vara borta för resten av säsongen i alla fall. Så mycket kan jag säga, sa Ragnarsson.

Sant är i alla fall att skadan kommer olyckligt med tanke på Mendes mycket fina form just nu. Att få skador i en för övrigt rätt tunn trupp i det läge som Kalmar FF nu befinner sig i kan aldrig vara bra. Dessutom saknas ju kapten Rydström mot ÖIS efter sitt gula kort i matchen mot IFK.

Redaktören håller kontakt med Ola Ragnarsson under dagen och lovar fler rapporter i ärendet om något nytt skulle dyka upp.

/Redaktören

Inga kommentarer: