tisdag 1 september 2009

David Elm helt klar för Fulham



David Elm har signerat ett 1-årskontrakt med den engelska premiere leagueklubben Fulham. Davids kontrakt sägs vara värt 500 000 engelsk pund. En summa som motsvarar 6 miljoner svenska kronor.

Affären, som förväntades vara klar redan igår, drog troligtvis ut på tiden tack vare att Fulham var tvingade till att först få ett nej från MFK Kosices anfallare, Jan Novak, innan man kunde slå till och köpa David Elm.

Affären är förstås förfärlig ur ett supporterperspektiv då vi nu tvingas se ännu en klasspelare lämna klubben. Även om Davids kvaliteter inte kan jämföras med Rasmus så kommer saknaden av en lång anfallare att bli påtaglig i slutracet av allsvenskan.

Redaktören bugar ändå inför David och önskar dig all tänkbar lycka till i din nya omgivning och hoppas givetvis att du får speltid. Men nu snackar vi inte allsvenskan längre (där du är given i en startelva)... Nu snackar vi Premiers League.

Tack för alla fina stunder i Kalmartröjan David!

/Redaktören
Kommentarer från Kalmars klubbledning i ärendet hittar du här.

1 kommentar:

Owe sa...

Tack David Elm för dina insatser i i rödvita Kalmar FF.

Lycka till i Fulham FC's färger svartvitt i Premier League och Europe UEFA League Cup slutspel om Fulham går vidare från gruppspelet,