fredag 18 september 2009

Viktor inbytt i EL


Viktor i farten igen.

Såg just på TV att Viktor Elm sparkade boll igen. Inbytt i Europa League-matchen mot Sporting i den 52:a matchminuten, men utan att lyckas med något särskilt.

Sporting vann tillslut matchen med 3-2 efter ett sent mål av brassen Liedson. Ändå skönt att se Viktor på planen igen efter sin efterhängsna sjukdom. Patrik Ingelsten däremot kommer bara längre och längre från spel i Herenveen. Igår satt han på bänken hela matchen och fick på nytt se på när hans lag spelade boll. Tyvärr är väl känslan att Ingelstens flytt till Holland inte blev särdeles lyckad. Hoppas jag har fel och att Patrik visar vad han kan längre fram under säsongen. Annars är han ju alltid välkommen hem till Kalmar igen ;)

Brorsan David fick ju inte spela när Fulham mötte CSKA Sofia i samma europeiska liga. Men det berodde på att han ju spelat matcher för KFF ute i Europa redan. Hoppas bara att inte han går samma öde till mötes som Ingelsten. Lagkompisen i Fulham, Fredrik Stoor, gnällde ju ur sig i Aftonbladet här om dagen om just det trista med att sitta på bänken i a-laget och spela reservlagsmatcher hela tiden. Pengar kanske inte är allt... trots allt.

/Redaktören

Inga kommentarer: