tisdag 4 november 2008

Alex farväl åsså lite Kim Christensen


Niclas intervjuad en sista gång på Ullevi
av Sveriges Radios Jonas Enarsson.

En av våra största gjorde igår sin sista hemmamatch på Ullevis gröna gräsmatta i samband med den allsvenska matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården. För när Niclas Alexandersson stegade in på planen med sonen Noah och dottern Tilda i var sin hand så gick en epok i graven.

Å vilken avslutning det blev för Niclas. Först en assist till 1-0 målet efter en hörna som han själv slog. Sedan gjorde Alex själv 2-0 till IFK efter 21 minuters spel. Ett par minuter senare höll hela showen på att ta slut. Bassen Quirino smällde ihop med svensken som fick vård långa stunder vid sidlinjen. Men skam den som ger sig. Spel igen för Niclas och karl´n lyckades också se till att IFK Göteborg fick en straff, som dock Mattias Bjärsmyr brände.

Alexandersson blev tillslut utbytt i slutet av andra halvlek efter en av sina bättre matcher på länge i IFK-dressen. Inte en felpassning på hela matchen. Sedan väntade en värdig avslutning för en stor fotbollsspelare. Respekt!

Det var faktiskt rätt stort att få sitta och vara med om denna historiska händelse, trots att hjärtat bankar för KFF.

Men vad jag och min fotograf Kongo inte fattade riktigt var, vad gjorde IFKs målvakt Kim Christensen vid min bil i garaget efter matchen?


Kim ville oss något efter matchen

Fler överraskande Kimframträdanden i de första 13 sekunderna i nedanstående klipp. Enjoy!!!

Årets utropstecken - Kim Christensen


/Redaktören

1 kommentar:

Anonym sa...

Kim C är en kanonbra målvakt från staden Farum i Danmark som även har en stor fördel han är mycket bra med att använda fötterna det är inte alla målvakter som har denna fin kunskap ingen tvekan om att det är av de bästa värvningar som blåvitt gjort på länge.

Vad Kim C gjorde vid din bil var troligen att han ville se de kommande svenska mästarnas föreningsmärke / föreningströja hoppas jag eller vem vet ?