onsdag 5 november 2008

TV-historia i Klubb-TV


Tre nya islänningar i Gais

Det skrevs TV historia ikväll i Klubb-TV Gais när klubbens 3 nya islänningar signade sina kontrakt i TV-rutan inför häpna tittare. För aldrig tidigare har någon spelare skrivit kontrakt i sändning.

Det historiska ögonblicket kändes förstås underbart för oss som jobbar med Klubb-TV Gais. För äntligen har vi nått fram till det där exklusiva som var meningen med Klubb-TV. Jobbade med en fotograf i början av Klubb-TVeran. Han snackade konstant om det där med att kunna visa sådant som ingen annan kanal har tillgång till. "Vi måste få vara inne på planen på match", föreslog han en gång. "Nja", sköt jag in med ett leende på läpparna. "Kanske inget vare sig klubbar eller förbund är särdeles intresserade av". "Jaså", sa fotografen.

De 3 islänningarna som skrev på "live" i studion var:
Halgimur Jonasson, 19 år, är en spelande mittback som dessutom är kapten i U21-landslaget. Kan även användas som defensiv mittfältare.
Gudmunder Gunnarsson, 22 år, vänsterspelare, oftast back. Beskrivs som en snabb, uthållig och modern spelare.
Gudjohn Baldvinsson, 22 år, löpvillig,snabb och målfarlig forward. Kommer snabbt till avslut och skjuter lika bra med båda fötterna. Förra året gjorde han 16 mål på 20 matcher i andra divisionen, i år har han gjort nio mål i högsta divisionen.

Ok, nu har vi gjort den här grejen och fått smak för det. Så nu är det bara upp till IFK Göteborg att göra liknande evenemang i Klubb-TV Blåvitt och släppa in oss hela vägen. Ok, vi var i de innersta kretsarna under SM-guldfirandet, så det får väl räcka för ett tag då. Men ett nyförvärv i studion med kontraktet under armen skulle inte vara fel.

Kolla gärna på Klubb-TV Gais sajt och se hur det såg ut när vi skrev TV-historia.

Å när ni ändå är inne på Klubb-TV Gais så bara måste jag rekomendera er att vara med och rösta fram Den skönaste Gaisaren 2008. Lägger själv min röst på Kurt & Inga Söderström. Fast alla fyra är liksom goa på sitt egna sätt.


/Redaktören

Inga kommentarer: