tisdag 4 november 2008

I väntans tider

Jag har varit inne på det tidigare. Att vara journalist är långt och mycket en väntan. Väntan på spelare som ska träna klart, spelare som ska byta om, spelare som ska äta osv osv osv...

Livsnjutaren och Gaisaren Owe Jonsson
Just nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal från en riktig Gaisare. Owe Jonsson är namnet på denne synnerligen gemytlige gentleman som också är ordförande i Gais supporterklubb, Makrillarna. När det gäller att vänta på Owe så gör det liksom inte så mycket. Man vet att när man väl får träffa honom så får man sig alltid en god historia tillhanda eller något om hans hus vid Genevesjön där han sitter och smuttar på fina viner under sommarhalvåret. En sann livsnjutare, tro mig.
Nåväl, nu sitter jag alltså här och väntar igen då. Väntar på att Owe ska ringa. Samtidigt undrar man ju lite vad han ska berätta idag? blir det något om "Larven" från Dalsland, Dunder-Gunder, det fysiska fenomenet Janne Olsson, Valhalla grus eller något annan oviktigt viktigt? Sådant som hör Owes minnen till så att säga.
Owe visar redaktören Ullevi

Att umgås med Owe är ett skönt sätt att fördriva tiden på. Fördriva tiden fram till på söndag när det hela ska avgöras. Fördriva tiden fram till Kalmar FFs första SM-Guld. Ja det blir grejer det... Men ring nu då Owe!!!
/Redaktören

Inga kommentarer: