torsdag 6 november 2008

Årest lirare spelar i KFF



Grattis, säger Redaktören till Kalmar FF:s mittfältare Lasse Johansson som utsetts till Årets spelare av svenska Elitdomareklubben. Ett pris väl värd Lasse som är populär hos domarna i Sverige. Vilket förstås det här priset nu också är bevis för.

Motiveringen är; "Lasse tilldelas priset som årets spelare för att han som naturlig ledargestalt tar ett stort ansvar för sitt och övriga lagkamraters uppträdande i alla matcher, och alltid bidra med en positiv attityd som främjar svenskt domarskap".

Kärt barn har många namn brukar det ju heta. Något som stämmer väl in på den 33-årige Virestadfödde mittfältaren. Några av de smeknamn han dragit på sig i de olika föreningarna är: "Lasse-Majja", "Lasse Snedfot", "Kasse-Lasse" och "Brasse-Lasse". Numera kallas han av vissa även för "Sosse-Lasse" efter hans senaste hobby, politik.

Kanske är det också med tanke på hans goda medlarförmåga och diplomati som han nu fått priset av Elitdomarklubben :)

1 mål har det blivit för Lasse i år. Å det mot sitt gamla lag Gais den 24 augusti på Ullevi. Ett mål jag själv fick äran att kommentera i etern. I den 68:e matchminuten om jag inte minns helt fel. Å kanske passade han på att lägga ett extra diplomatiskt och gott ord för Gais tränare Magnus Pehrsson just då. För det blev just Magnus Pehrsson som fick priset av Elitdomarklubben som Årets ledare.


/Redaktören

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lasse Johansson, en fin representant för Kalmar, för Sverige och för fotbollen. Roligt att han fått domarnas pris; mycket trevligt!

Anonym sa...

Jag kan enbart göra det enda rätta instämma med Svenska Elitdomare och Redaktören samt trevliga ejnare ek

All respekt för detta val ett stort tack till ALLA svenska elitdomare.